2021. augusztus 15., 09:22

Németh Antal: A klub nemcsak mögöttem, hanem a csapat mögött is ott áll

Továbbra sem találja tavalyi formáját a dunaszerdahelyi alakulat, ezúttal is értékes pontokat vesztettek a papíron jóval gyengébb játékerőt képviselő Szenice otthonában. A sárga-kékek a 93. percben mentették döntetlenre a Szenice elleni mérkőzést. A lefújást követően Németh Antal értékelt.

Németh Antal
Fotó: dac1904.sk

Mint arról beszámoltunk, a tegnap este folyamán a DAC a ráadás perceiben mentette döntetlenre a mérkőzést a Szenice otthonában. A sárga-kékek rengeteg helyzetet elpuskáztak, amire a végén kis híján ráfizettek, de a 93. percben Sharani szerencsés góljával egy pontot megmentettek a csallóköziek. Németh Antal vezetőedző is csalódottan értékelt a lefújást követően.

Azt gondolom, egy ilyen meccs után nem mondhatjuk, hogy jól játszottunk, mivel nem nyertünk. Kezünkben volt a mérkőzés, sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezekből nem találtunk be. Harcias volt az ellenfél, amely lőtt egy gólt, aztán futnunk kellett az eredmény után, és egy kis szerencsével legalább döntetlenre mentettük a meccset. Ma többet akartunk elérni, az eddig alkalmazott hadrendet is megváltoztattuk, de ez sem segített”

– kezdte értékelését a DAC vezetőedzője, olvasható a klub honlapján.

A magyar szakember arra is kitért, keresik az okokat, miért így kezdték a szezont, valamint elmondta, talán az európai kupabúcsú hagyott mély nyomot a játékosokban, de mint hangsúlyozta, továbbra is bízik csapatában, mint ahogy az egész klub is mellettük áll a nehéz pillanatokban is, mert csak együtt tudnak kilábalni a nehéz helyzetekből is.

„Keressük a választ arra, miért kezdtük így a szezont. Jó volt a felkészülési időszak, de lehet, hogy a Partizan Belgrád elleni párharc nyomot hagyott bennünk. Keményebben kell dolgoznunk az edzéseken, és jobban kell bíznunk egymásban. Vissza kell szereznünk az önbizalmunkat.”

Úgy érzem, hogy a klub mögöttem áll, de nemcsak én mögöttem, hanem a csapat mögött is. Mindenki tudja, hogy jelenleg milyen periódusban vagyunk. Együtt kell kimásznunk belőle”

- értékelte a Szenice elleni mérkőzést Németh Antal a DAC hivatalos honlapján.

Megosztás
Címkék