2022. január 13., 13:27

Nádszegi játékost igazol az MTK

A téli átigazolási időszakban nagyon aktív MTK újabb játékossal erősített, az OTP Bank Liga utolsó előtti helyén tanyázó budapesti gárda ezúttal a több poszton is bevethető felvidéki védőt, Szépe Jánost igazolta le.

szépe jános
Fotó: mtkbudapest.hu

A kiesés elől menekülő MTK újabb játékossal erősítette meg keretét.  A klub tájékoztatása szerint mindenben megegyeztek a Mezőkövesddel, így a 25 esztendős nádszegi származású Szépe János az MTK-nál folytatja pályafutását. A rutinos játékos az őszi idény során kilenc bajnoki mérkőzésen mindössze 515 percnyi játéklehetőséget kapott Mezőkövesden, így a váltás mellett döntött.

A felvidéki játékos a védelem közepén és a szélén is bevethető, korábban Zalaegerszegen már dolgozhatott együtt az MTK jelenlegi vezetőedzőjével, Márton Gáborral, mi több az egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa volt.

A 25 esztendős rutinos védő korábban Zalaegerszegen, Mosonmagyaróvárott és a dunaszerdahelyi DAC-nál is futballozott. Szépe az MTK hetedik téli szerzeménye. Korábban Andrej Kadlec, Branislav Sluka, Szakály Dénes, Stefan Spirovski, Futács Márkó és Slobodan Rajkovics érkezett a kiesőhelyen álló gárdához.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.