2024. január 19., 14:21

Megsérült a Liverpool sztárjátékosa

Nagyon peches időszakon megy keresztül a Liverpool, legalábbis ami a sérüléseket illetei, újabb sztárjukat veszítették el, ezidáig ismeretlen időre. 

Liverpool Salah
Fotó: TASR/AP

A Liverpool szurkolók már az Afrikai Nemzetek Kupája megkezdése előtt féltették Mohamed Szalahot egy esetlges sérüléstől, aggódalmaik most beigazolódtak.

Az egyiptomi játékos a ghánai válogatott elleni mérkőzés első félidejének hosszabbításában ült le, majd a csapatkapitányi karszalagot levetve a földre hajította azt. Ekkor már tudni lehet, hogy komolyabb lehet a baj, Salahot még az első félidőben lecserélték.

Egyenlőre nem tudni, milyen hosszú időre dőlt ki a Liverpool legjobb játékosa, a felvételekből ítélve azonban komolyabb sérülésről lehet szó.

Nincs könnyű dolga Jürgen Kloppnak, sérülés miatt továbbra sem számolhat többek között Szoboszlai Dominikkal, Trent Alexander-Arnolddal, illetve huzamosabb ideje harcképtelen Thiago Alcantara is. Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség még nem közölt konkrétumokat Szalah állapotáról, illetve a Liverpool sem adott ki közleményt ezzel kapcsolatban.  

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.