2022. november 12., 17:38

Mégis lesz Fradi-játékos a világbajnokságon!

A 2022 november 20-a és december 18-a között megrendezendő katari labdarúgó világbajnokság rajtja egyre inkább közeledik, ezzel párhuzamosan a tornára készülő nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai is kihirdetik a tornára utazó kereteket.

Laidouni
Fotó: fradi.hu

Pénteken a tunéziai nemzeti együttes is keretet hirdetett, amelybe a fradisták nagy örömére Aissa Laidouni is bekerült. A 24-szeres válogatott játékos alapembere volt a vb-részvételt kiharcoló tunéziai csapatnak, mind a nyolc selejtezőn pályára lépett és egy gólt szerzett.

Laidouni 2020 nyarán érkezett a Ferencvároshoz, ahol aztán hamar a csapat egyik alapembere lett, nagy szerepe volt abban, hogy a mieink ilyen jól teljesítettek a hazai, illetve a nemzetközi porondon is az utóbbi években. Az FTC színeiben eddig összesen 102 alkalommal lépett pályára, kilenc gólja mellett 16 gólpassza is van. 

A tunéziai nemzeti válogatott november 22-én, kedden, magyar idő szerint 14.00-kor kezdi a világbajnokságot Dánia ellen, majd Ausztrália (november 26., 11.00) és végül Franciaország lesz az ellenfele (november 30., 16.00) a csoportkörben.

Laidouni személyében 2014 után lesz ismét Fradi-játékos a világbajnokságon. Akkor a brazíliai tornára Muhamed Besic jutott ki csapatunkból a bosnyák nemzeti csapat tagjaként.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.