2023. szeptember 7., 19:41

Megérkezett Krstović pótlása? Gólerős csatárral erősít a DAC

A csallóközi klubban folytatja pályafutását Fernand Gouré, akit a belga KVC Westerlo csapatától vettek kölcsön az idei szezonra.

dac
Fotó: dac1904.sk

A magyar foci szerelmeseinek ismerősen csenghet a név, Gouré ugyanis a tavalyi évadot a budapesti Újpest színeiben töltötte. Az elefántcsontparti származású játékos karrierjét hazája csapatában, az AS Denguélénél kezdte, majd az izraeli Maccabi Netanya gárdájához szerződött. Innen került a Westerlóhoz, ahova egy év magyarországi kölcsönjáték után tért vissza.

A karrierje eddigi legsikeresebb szezonja épp az Újpesthez köthető, ahol 24 bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett, valamint három alkalommal a magyar kupában is betalált.

„Meggyőződésem, hogy a személyében egy olyan gólerős játékost találtunk, aki nálunk is folytatja az Újpest színeiben mutatott produktivitását.

Az érkezéséről szóló egyezség nem született meg egykönnyen a Westerlo csapatával és az általunk reméltnél hosszabb ideig tartott - Krstović távozásának fényében is"

- fejtette ki a véleményét Jan Van Daele sportigazgató a csapat legújabb erősítésével kapcsolatban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.