2023. október 13., 17:32

Liverpool: Szoboszlai Dominik szerezte szeptember legszebb gólját - VIDEÓVAL

Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier Leauge) negyedik helyén álló Liverpool kihirdette szeptember öt legszebb találatát. A listán két magyar gól is szerepel a magyar válogatott kiválósága Szoboszlai Dominik jóvoltából, mi több a magyar tehetség Leicester elleni találata lett a befutó.

szoboszlai
Fotó: TASR

A magyar tehetség a Ligakupában szerzett egy zseniális bombagólt a Leicester ellen, ami szeptember legszebb találata lett a Liverpoolnál.

A második helyen is Szoboszlai gólja végzett, amit a Premier Leauge-ben az Aston Villa ellen szerzett, ami ráadásul első gólja volt a Liverpool színeiben és az angol élvonalban.

"Nagyon különleges volt - emlékezett vissza a góljára. - Nem tudom, hogy ez volt-e a legnagyobb, de az egyik legnagyobb" - vélekedett, emlékeztetve arra, hogy a válogatottban és klubcsapataiban is szerzett olyan gólt, amely a legemlékezetesebbek közé tartozik.

Szeptember hónap öt legszebb liverpooli gólja:

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.