magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2023. szeptember 18., 13:10

Lemondását tervezi Vladimír Weiss?

A tegnapi találkozót követően csalódottan értékelte csapata teljesítményét a korábbi válogatott edző, amely során az esetleges távozása is szóba került.

Wladimír Weiss
Wladimír Weiss
Fotó: TASR

Mint ismeretes, vasárnap a pozsonyi Slovan 3:1-es vereséget szenvedett a DAC otthonában, így elszenvedte szezonbéli első vereségét. A fővárosi csapat öt fordulót követően a tabella hatodik helyén áll, azonban a többi együtteshez képest kettővel kevesebb mérkőzést játszott.

A Slovan szurkolói ezúttal is nagy számban elkísérték a csapatukat Dunaszerdahelyre, azonban az elégedetlenségüket kifejezve a lefújás előtt húsz perccel elhagyták a stadiont.

Id. Vladimír Weiss megérti a drukkerek frusztrációját, azonban hangsúlyozta, a szurkolóknak rossz időszakokban is ki kell tartaniuk a csapat mellett. A pozsonyiak edzője újfent megszellőztette esetleges távozását.

Szeretem a klubot, szeretek itt dolgozni, viszont ha nem megy, természetesen távozom. Ez normális dolog. Nem forszírozom az itt maradásomat”

– jegyezte meg az 58 éves szakvezető.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.