2021. április 7., 09:54

Kalmár Zsolt szerezte március legszebb gólját a szlovák bajnokságban - Videóval

A Ligás Klubok Uniója (LKU) által meghirdetett Hónap gólja szavazáson márciusban a legszebb gólért járó címet a DAC csapatkapitánya, Kalmár Zsolt zsebelte be,  Aranyosmarót elleni találatáért.

A Fortuna Liga aktuális szezonjában már a negyedik dunaszerdahelyi futballista nyerte meg a hónap legszebb góljáért járó szavazást. Ezúttal a sárga-kékek csapatkapitánya, Kalmár Zsolt örülhetett, a szurkolók szavazatai alapján óriási fölénnyel, a szavazatok 64 százalékát szerezte meg.

Az idei szezon során a venezuelai Eric Ramirez két alkalommal, augusztusban és szeptemberben szerezte a hónap legszebb gólját, míg a horvát Andrija Balić októberben bizonyult a legjobbnak. Kalmár dunaszerdahelyi pályafutása során második alkalommal hódította el a hónap legszebb góljáért járó elismerést, a DAC csapatkapitánya korábban 2019 novemberében nyerte meg a voksolást.

A szurkolók az adott hónap öt legszebb gólja közül választhatták ki az általuk legszebbnek vélt találatot. A magyar válogatott játékosa a Slovan futballistáját Vladimír Weiss-t győzte le, aki éppen a DAC ellen szerzett egy parádés gólt. A dobogó legalsó fokán az aranyosmaróti Jozef Menich végzett.

Március hónap legszebb góljáért tartott szavazás végeredménye:

1. Kalmár Zsolt (DAC) 64,4 %
2. Vladimír Weiss (Slovan) 23,6 %
3. Jozef Menich (Aranyosmarót) 6,8 %
4. Martin Slaninka (Szered) 3,1 %
5. Adler Da Silva Parreira (Garamszentkereszt) 2,2 %

 

Megosztás
Címkék