2023. május 8., 11:06

Kalmár Zsolt: Ez volt a legfontosabb meccsem, amióta itt futballozok

Mint arról beszámoltunk a DAC hazai pályán szenvedett vereséget a nagy rivális Slovantól. A sárga-kékek csapatkapitánya Kalmár Zsolt rendkívül csalódottan nyilatkozott a lefújást követően.

Kalmár Zsolt
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A DAC hazai pályán 3-2-re kikapott a Slovantól, így két fordulóval a vége előtt már öt pontra növelte előnyét a csallóközi együttes előtt. A dunaszerdahelyiek csapatkapitánya Kalmár Zsolt nem leplezte csalódottságát a lefújást követően.

„Készültünk erre – mérgelődött a DAC csapatkapitánya a lefújás után. – VAR is van, vissza lehet nézni, és ha befújják a tizenegyest nekünk, egészen más a mérkőzés. Máshogy működnek itt a dolgok, mint Magyarországon, ezért tart itt a szlovák foci”

kezdte a M4 Sport kamerái előtt a DAC kapitánya.

Kalmár Zsolt elmondta idén kétszer is nagyon közel voltak a Slovan legyőzéséhez, de végül más tényezők döntöttek a pozsonyiak javára.

„Úgy gondolom, hogy jobb csapat vagyunk, csak más tényezők döntenek ilyen mérkőzésen… Úgy néz ki, hogy örök másodikok leszünk, amíg a szlovák futballban nem fog változtatni pár dolgon a szövetség. ” – nyilatkozta Kalmár Zsolt az M4 Sportnak.

A sárga-kékek kapitánya Kalmár a vereség ellenére köszönetét fejezte ki a szurkolóknak, akik kiváló hangulatot teremtettek a rangadón. A magyar válogatott fuballista nem kívánta kommentálni a játékvezető ténykedését és Vladimír Weiss viselkedésére is csak annyit mondott, neki ilyen a habitusa.

„Nagyon szépen köszönjük a szurkolóknak, óriási hangulatot teremtettek, egész héten tűzben égett a város. Ez volt a legfontosabb meccsem, amióta Szlovákiában vagyok, hogy a bajnoki címért tudtunk játszani.Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Nem is nagyon szeretnék, mert még hátravan két forduló, amelyen játszani szeretnék. Nem 11 emberrel kellett megküzdenünk a pályán, de erre nem lehet mentálisan felkészülni.Egyesek nem akarják, hogy egy ilyen csapat legyen a bajnok, mint a miénk”. – nyilatkozta a DAC-Slovan rangadó után Kalmár Zsolt a sárga-kékek csapatkapitánya.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.