2020. december 23., 17:15

Kalmár Zsolt: Az idei év remekül sikerült az együttesnek

A DAC csapatkapitánya, a magyar válogatott alapembere, Kalmár Zsolt sorozatban negyedik alkalommal lett az ősz legjobb játékosa a szurkolók szavazatai alapján. A sárga-kékek kapitánya a klub hivatalos honlapjának értékelte az idei évet.

Fotó: dac1904.sk

A dunaszerdahelyi DAC csapatkapitánya az őszi idény legeredményesebb játékosa volt 11 góllal és 4 gólpasszal a Fortuna Ligában, ami után a klub szokásos szavazásán az ősz legjobbjának is megválasztották a szurkolók, immáron sorozatban negyedszer.

Köszönöm szépen ezt az elismerést és mindenki szavazatát, nagy megtiszteltetés és remek érzés számomra, hogy újra én lettem az ősz legjobbja. Úgy gondolom, hogy a voksomat nagyon sok játékos megérdemelte volna, hiszen csapatszinten voltunk jók. Ramirez, Divković, Schäfer vagy Blackman is remek teljesítményt nyújtott. Tudom, hogy ezt a díjat nem nyerhettem volna el a csapattársaim nélkül, ők rengeteget segítettek a pályán, hogy ilyen eredményes tudjak lenni”

- nyilatkozta Kalmár a klub hivatalos honlapjának adott interjújában.

A magyar válogatott futballista remek évet tudhat maga mögött a sárga-kékekkel, hiszen megannyi rekordot döntöttek meg. Az őszi idényt egy óriási győzelmi szériával indították, ami ligarekordot és klubrekordot ért a dunaszerdahelyi együttesnek.

A 2020-as év remekül sikerült az együttesnek, sok új rekordot állítottunk fel és eredményesek voltunk. Remélem, hogy ez a jövőben is így lesz, hiszen komoly célokat tűztünk ki magunk elé, amelyeket el is szeretnénk érni. Bízom benne, hogy ez sikerülni fog. Ezt a háromhétnyi szünetet a családommal töltöm, nem utazunk el sehová sem pihenni. Kaptunk egyéni edzéstervet, amelyet teljesíteni fogunk a szünet alatt. Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni. Remélhetőleg egy jobb esztendő vár ránk, hiszen 2020 tele volt nehézségekkel. Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat, így remélhetőleg 2021 mindenki számára egy sikeres év lesz. Köszönök szépen még egyszer mindent és hajrá, DAC!”

- értékelte az idei őszi szezont a DAC csapatkapitánya.

Megosztás
Címkék