2020. december 10., 08:56

Kalmár újra a legjobbak között - már nyolcadszor a forduló csapatában

A Fortuna Liga 16. fordulójában a dunaszerdahelyi DAC újabb váratlan vereséget szenvedett az Aranyosmarót csapatától, ezzel sorozatban másodszor kaptak ki a sárga-kékek a szlovák bajnokságban. A forduló után a Fortuna Ligában ezúttal is kihirdették a forduló legjobb játékosaiból álló csapatot, amelyben két magyar játékos is helyet kapott.

Fotó: dac1904.sk

A dunaszerdahelyi DAC a Fortuna Liga 16. fordulójában hazai pályán nagy meglepetésre 3-1-re kikapott az Aranyosmarót ellen. Bernd Storck legénysége sorozatban második vereségét szenvedte el az idei bajnokságban. A forduló után ezúttal is kihirdették a forduló legjobb játékosaiból álló csapatot, amelyben két magyar válogatott futballista is szerepel.

A hétvége legjobb játékosa a Slovan magyar válogatott játékosa Holman Dávid lett, aki duplájával segítette győzelemhez csapatát.

A 27 esztendős futballista már hét gólnál jár az idei szezonban, és harmadik alkalommal került be a forduló csapatába.

A vereség ellenére is találhatunk dunaszerdahelyi futballistát a hétvége legjobbjaiból álló csapatban, nevezetesen Kalmár Zsoltot.

A DAC csapatkapitánya szezonbeli tizedik gólját szerezte a hétvégén, amivel ismét vezeti a Fortuna Liga góllövőlistáját. A magyar válogatott futballista a szezon során immáron nyolcadik alkalommal került be a forduló csapatába. Érdekesség, hogy Storck a mérkőzés 61. percében lecserélte ugyan a DAC csapatkapitányát, de ennek ellenére is bekerült a forduló legjobbjai közé.

A Fortuna liga 16. fordulójának álomcsapata:
Adrián Chovan (Aranyosmarót) – Lukaš Pauschek (Slovan), Jakub Grič (Nagyszombat), Vernon De Marco (Slovan) – Saymon Cabral (Nagyszombat), David Hrnčár (Aranyosmarót), Kalmár Zsolt (DAC), Holman Dávid (Slovan), Tomaš Ďubek (Aranyosmarót) – Yusuf Bamidele (Nagyszombat), Martin Regáli (Rózsahegy)
Megosztás
Címkék