2024. június 10., 14:07

Június 17-én kezdődik az FC Kassa nyári felkészülése

Az előző idényben az utolsó fordulóban biztosította be élvonalbeli tagságát a Niké Ligában az FC Kassa. A kassai sárga-kékek június 17-én kezdik meg a felkészülést az új idényre, és hat felkészülési mérkőzés is szerepel a nyári programban.

FC Kassa
Fotó: fckosice.sk

A szlovák labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) előző idényében tizedik helyen záró FC Kassa június 17-én hétfőn kezdi meg felkészülést az új idényre. A keleti gárda nyári felkészülési programjában hat mérkőzés is szerepel. A kassaiak többnyire idegenben lépnek pályára, ugyanis a Kassai Futballaréna gyepszőnyegének felújítása miatt kérdéses, hogy a főpróbát hazai pályán tartja-e meg az FC Kassa.

Az biztos, hogy a felkészülés első mérkőzését a Homonna otthonában játsszák a sárga-kékek június 22-én, majd a Kisvárda ellen is megmérkőznek.

A felkészülés további programjában a kassai sárga-kékek pályára lépnek még a szintén élvonalbeli Zsolna és Nagymihály otthonában is. Július 13-án pedig a lengyel élvonalbeli Górnik Zabrze csapatával is megmérkőznek. A bajnoki főpróbát egy héttel a bajnokság kezdete előtt tartja az FC Kassa, az ellenfél kiléte még nem ismert, ugyanis egyeztetés alatt áll.

A Niké Liga 2024/25-ös idénye július utolsó hétvégéjén rajtol, az FC Kassa az első fordulóban az előző szezonban ezüstérmes DAC együttesét fogadja hazai közönség előtt.

A FC Kassa felkészülési programja az új idényre:

Június 22.: FK Homonna - FC Kassa 10.30

Június 29.: FC Kisvárda - FC Kassa 11.00

Július 3.: MŠK Zsolna - FC Kassa 15.30

Július 6.: MFK Zemplén Nagymihály  - FC Kassa

Július 13.: Górnik Zabrze - FC Kassa

A bajnoki főpróba még egyeztetés alatt van (egy héttel a bajnoki rajt előtt).

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.