magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2023. január 11., 20:07

Ismét megsérült a Baník Ostrava csallóközi támadója Almási László

A tavaszi idényre készülő a cseh élvonalban érdekelt Baník Ostrava csallóközi támadója nem kapott jó híreket a keddi Szakolca elleni felkészülési mérkőzést követően, ahol újabb sérülést szenvedett.

Almási László
Fotó: fcb.cz

A cseh Fortuna Liga tavaszi idényére a Baník Ostrava is gőzerővel készül. A csehek kedden felkészülési mérkőzést is játszottak, méghozzá a szlovák élvonalban szereplő Szakolca együttesével. Az Ostrava csallóközi támadója Almási László számára nem zárult jó a találkozó, ugyanis újabb sérülést szenvedett. Az Ostrava szerdai hivatalos közleményben jelezte, nem a legjobb hírekkel zárultak az orvosi vizsgálatok Almási sérülésével kapcsolatban.

A gólerős támadó ugyanis bokasérülést szenvedett, és megközelítőleg hat hetet kell kihagynia a vizsgálatok szerint.

Az Ostrava vezetőedzője Pavel Hapal megerősítette, a szlovák válogatott felvidéki támadója Almási László nem utazott el a csapattal a törökországi edzőtáborba. A Baník az őszi idényt a tabella tizedik helyén zárta a 16 csapatos cseh élvonalban, Almási csapata legeredményesebb játékosa volt öt találattal, pedig csak hét mérkőzésen lépett pályára. Az Ostrava támadója a szezon elején is sérüléssel bajlódott, így lényegében kihagyta a szezon elejét. A 23 esztendős csallóközi támadó 2021 nyarán igazolt a cseh Ostravához és első idényében 16 gólt szerzett a Baník színeiben.

Január elején ismét felröppentek a hírek a Szigetországban, hogy a csallóközi támadó a skót sztáregyüttes, a Celtic Glasgow érdeklődését is felkeltette.

Egyes hírek szerint az 52-szeres skót bajnok 2,5 millió eurót is kifizetne az Ostrava támadójáért. A skótok már nyáron is fontolgatták Almási leigazolását, de háttérinformációk szerint a cseh bajnoki címvédő, a Viktoria Plzeň is figyeli a felvidéki támadót, de prágai Slavia neve is felmerült Almási kapcsán.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.