Holman Dáviddal és három kulcsemberével is hosszabbított a Slovan

2021. február 12., 13:10
Ondik Gábor

A Fortuna Ligában listavezető pozsonyi Slovan hivatalos honlapján jelentette be, négy kulcsemberével is szerződést hosszabbított, többek között magyar válogatott játékosával Holman Dáviddal is.

Fotó: skslovan.com

A hétvégi tavaszi szezonrajt előtt négy alapemberével is szerződést hosszabbított a címvédő és listavezető pozsonyi Slovan. A pozsonyiak szerződést hosszabbítottak a magyar játékosukkal, Holman Dáviddal is, akinek idén járt volna le a szerződése, de 2023 nyaráig hosszíbbítottak vele.

A magyar válogatott futballista 2017 nyarán érkezett a pozsonyi együtteshez a Debrecen csapatától. A 27 esztendős középpályás a Slovan színeiben 109 fellépésen 27 gólt és 28 gólpasszt jegyzett. A jelenleg is futó idény őszi felében 8 góllal és négy gólpasszal segítette a pozsonyi gárdát, amivel a csapat második legtermékenyebb játékosa volt az őszi szezonban.

„Az elmúlt négy évben rengeteg szép dolgot értünk el, amit szeretnék tovább folytatni a klub színeiben. Éhes vagyok a sikerekre, amelyeket elszeretnék érni a pozsonyi együttessel.

Merem állítani, 2017 óta mióta idejöttem, nagyon sokat tanultam, más ember lettem a Slovan színeiben.

Továbbra is a csapat fontos tagja szeretnék lenni és gólokat szerezni. Ebben a szezonban remekül éreztem magam a pályán, hiszem, hogy tavasszal és az elkövetkezendő években is kitart majd.

Szeretem Pozsonyt, merem állítani a Slovan a legszebb elkötelezettségem eddigi karrierem során.

Hiszem, hogy együtt sokkal több mindent érhettünk el.“ - nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának a magyar középpályás.

Holman Dávid mellett további három alapemberével hosszabbított 2023 nyaráig a pozsonyi együttes, nevezetesen ifj.Vladimír Weiss, Joeri de Kamps és Ibrahim Rabiu is marad a pozsonyi együttesnél, olvasható a klub hivatalos honlapján.

Kövesse facebook oldalunkat is!