2021. május 14., 09:17

Három év után távozik Zalaegerszegről a nádszegi védő

Az OTP Bank Ligában kilencedik helyen végző Zalaegerszeg hivatalos honlapján jelentette be három év után távozik a csapat felvidéki védője Szépe János, akinek lejár a szerződése és nem hosszabbítanak a felek.

Szépe János
Fotó: ztefc.hu

A magyar élvonalban kilencedik helyen záró ZTE hivatalos honlapján jelentette be Szépe János három év után távozik, miután lejár szerződése és nem hosszabbítanak a felek. A nádszegi védő 2018-ban csatlakozott a zalaegerszegi együtteshez a Mosonmagyaróvár együttesétől és közel 50 mérkőzésen lépett pályára a ZTE színeiben ezalatt 6 gólt szerzett.

Szépe tagja volt az első osztályba feljutott együttesnek is, az idei szezonban a 25 esztendős felvidéki védő 21 tétmérkőzésen lépett pályára a Zalaegerszeg színeiben, védő létére elég gólerős szezont teljesített, hiszen 4 gólt is szerzett a bajnokságban, valamint egy gólt a kupában.

A nádszegi védő pályafutása kezdetén a DAC színeiben nevelkedett, 2016-ban debütált a sárga-kékek színeiben, de nem kapott sok lehetőséget, így Magyarország felé vette az irányt. Előbb a másodosztályú Mosonmagyaróvár, majd a Zalaegerszeg játékosa lett. A 25 esztendős védő piaci értékét 300 ezer euróra taksálja a mértékadó transfermakt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.