2020. július 13., 20:25

Győr: Először szerepelhet egy csapatban Priskin Tamás és testvére

Négy év után visszatért a Győri ETO csapatához a komáromi születésű Vankó Imre, jelentette a be a Győr hivatalos honlapján. A 26 esztendős győri nevelés legutóbb a Szeged futballistája volt.

Az NB II-re készülő Győri ETO hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy négy év után visszatér nevelőegyesületéhez és Győrben folytatja pályafutását Vankó Imre. A 26 esztendős szélső gyerekkora óta az ETO-ban nevelkedett, 2016 nyarán igazolt Budafokra, ahol 3 és fél szezont töltött, legutóbb Szegeden szerepelt, ahol félévet töltött.

A rutinos futballista korábban szerepelt a Pápa színeiben is, ahol az NBI-ben is bemutatkozhatott 20 esztendősen, összesen 8 bajnokin léphetett pályára a magyar élvonalban.

A 26 esztendős győri nevelés először szerepelhet egy csapatban bátyjával, féltestvérével a 63-szoros magyar válogatott Priskin Tamással.

Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem az ETO-hoz! A környezet nem újdonság számomra, régóta ismerem az itt dolgozókat, nagy szeretettel fogadtak a klubnál, nagyon örülök, hogy itt lehetek. A bátyámmal mindig is nagy álmunk volt, hogy egy csapatban játszhassunk, és idén ez végre összejött, mindkettőnk legnagyobb örömére. A tapasztalataim eddig nagyon pozitívak a csapattársaimmal és az edzői stábbal kapcsolatban is, ebből a csapatból szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni, sok tehetséges fiatal játékos van a keretben. Fontos számomra, hogy a csapat jól szerepeljen, és ezért én meg is fogok tenni mindent.

- mondta Vankó Imre bemutatkozásakor a Győri ETO hivatalos honlapjának.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.