2023. március 7., 11:22

Fortuna Liga: Végleges a felsőházi rájátszás első négy fordulójának menetrendje

A DAC történelme során első alkalommal végzett a szlovák labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) alapszakaszának első helyén. A sárga-kékek ráadásul a felsőházi rájátszás első négy fordulójában háromszor is TV kamerák előtt játszanak.

DAC
Fotó: dac1904.sk

Mint arról beszámoltunk a hétvégén lezárult a Fortuna Liga alapszakasza, melynek során a DAC rózsahegyi sikerével megtartotta első helyét és az alapszakasz győztese lett ezzel. A sárga-kékek a klubtörténelem során először lettek az alapszakasz győztesei, így kedvező helyzetből várhatják a felsőházi rájátszást. A felsőházban tíz bajnoki mérkőzés vár még a csallóközi együttesre, oda-visszavágós rendszerben mindenki játszik még egymással hazai pályán és idegenben is egyaránt.

A Ligás Klubok Uniója (LKU) hétfőn nyilvánosságra hozta a rájátszás első 4 játéknapjának a végleges időpontjait. A tévétársaságok három DAC-meccset is műsorra tűztek, mindhárom alkalommal a Dajto TV közvetíti a sárga-kékek mérkőzéseit.

lsőként a Besztercebánya elleni idegenbeli bajnokit, majd a március 19-én esedékes kerületi rangadó is a Dajto TV kamerái előtt zajlik majd, míg az április 9-én megrendezésre kerülő Slovan-DAC rangadó sem maradhatott ki a közvetítések sorából. Mindhárom mérkőzés vasárnap kerül majd megrendezésre 17:30-tól.

A DAC végleges programja a rájátszás első 4 fordulójában:
A Fortuna Liga rájátszásának 1. fordulója, március 12., vasárnap 17:30: Besztercebánya-DAC (a Dajto TV élőben közvetíti)
A Fortuna Liga rájátszásának 2. fordulója, március 19., vasárnap 17:30: DAC-Nagyszombat (a Dajto TV élőben közvetíti)
A Fortuna Liga rájátszásának 3. fordulója, április 1., szombat 18:00: DAC-Zsolna
A Fortuna Liga rájátszásának 4. fordulója, április 9., vasárnap 17:30: Slovan-DAC (a Dajto TV élőben közvetíti)
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.