2022. november 19., 07:55

Foci-vb 2022 - Tippversenyt indítunk

Az idei labdarúgó-világbajnokság nem csupán a szokatlan időpont és világszintű foci miatt nyújthat érdekes kikapcsolódást, hanem a ma7 Tippverseny miatt is. Az elkövetkező egy hónapban értékes nyereményekért szállhat versenybe!

Magyarul is nézhető lesz
Illusztráció
Fotó: Archívum

A világbajnokság minden játéknapján egy mérkőzésre adhatja le a tippjét, de ami fontos, minden esetben a pontos eredményt kell megpróbálnia kitalálni. Tippelni minden nap a mérkőzés kezdetéig lehet. Egy felhasználó egy meccsre csak egy érvényes tippet adhat le, és azt a mérkőzés kezdetéig módosíthatja.

A világbajnokság döntőjét követő napon, tehát 2022. december 19-én kihirdetjük a tippverseny nyerteseit, akik az egy hónap alatt a legtöbb pontot érték el. Minden pontosan eltalált eredmény egy pontot ér. A tippversenyben a rendes játékidő végi eredmény alapján értékeljük ki a leadott tippeket. Amennyiben a tippverseny végén több olvasónk is azonos pontszámot ért el, úgy a nyereményeket sorsolás alapján osztjuk szét.

A legjobb tippelőkre a következő nyeremények várnak:
1. DAC VIP éves bérlet +  Magyar7 éves előfizetés
2. Okostelefon + Magyar7 éves előfizetés
3. Okosóra + Magyar7 éves előfizetés

A tippversenyben csak az oldalunkra regisztrált és belépett olvasók vehetnek részt. A részvétel feltétele a betöltött tizennyolcadik életév a világbajnokság kezdetéig és a szlovákiai lakhely. Aki még nem jelentkezett be, az a következő linken néhány pillanat alatt megteheti: regisztráció. Ha már van felhasználói fiókja, a tippeléshez, kérjük, lépjen be az oldalra.

Az esemény ideje alatt folyamatosan figyelni tudja a felhasználói fiókjában a tippversenyben szerzett pontjait és a játék alakulását is.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.