2022. január 9., 17:16

Féléves kihagyás után visszatért a pályára Urblík József

Közel féléves kényszerpihenő után visszatérhetett a pályára a Puskás Akadémia ipolysági származású középpályása, Urblík József a belga Club Brugge elleni felkészülési mérkőzésen, számolt be róla a felcsúti együttes közösségi oldalán.

urblík
Fotó: pfla.hu

A spanyolországi Marbellában edzőtáborozó Puskás Akadémia felvidéki középpályása közel féléves kihagyás után visszatérhetett a pályára. A 25 esztendős Urblík a belga bajnok Club Brugge elleni szombati felkészülési mérkőzésen télépett gyepre.

Urblík még tavaly nyáron szenvedett keresztszalag-szakadást, így közel féléves kényszerpihenő után kapott félórát a szintén felvidéki Hornyák Zsolt vezetőedzőtől a belga bajnok Club Brugge ellen, melyet végül a belgák 1-0-ra megnyertek.

Az ipolysági középpályás az OTP Bank Liga őszi idényében sérülése miatt nem állhatott köbölkúti mestere rendelkezésére. A felcsútiak végül a harmadik helyén zárták az őszi idényt. A Puskás Akadémia számára január 27-én kezdődik a bajnokság, miután még a negyedik fordulóból elmaradt Ferencváros elleni bajnokit pótolják hazai pályán. A Hornyák-legénység hátránya négy pont a címvédő Ferencváros mögött.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.