Feketevízi Tímea gólt szerzett, hazai pályán gálázott a Győri ETO

2021. március 22., 09:46
Ondik Gábor

A Simple Női Liga vasárnapi játéknapján a Győri ETO és a Ferencváros is hazai pályán lépett pályára, mindkét gárdában akadt felvidéki érdekeltség. A győrieknél a csallóközcsütörtöki Feketevízi Tímea gólt szerzett, míg a Fradi nádszegi tehetsége, Nagy Viktória ezúttal nem lépett pályára.

Fotó: eto.hu

Jól indult a tavaszi idény a Győri ETO női labdarúgóinak, hiszen második mérkőzését is megnyerte az ETO. A győriek hazai pályán fogadták a Kelen SC csapatát, és meglehetősen könnyedén diadalmaskodtak a szintén kiesés ellen menekülő gárda ellen.

A zöld-fehérek kezdőjéből ezúttal sem hiányzott a csallóközcsütörtöki Feketevízi Tímea, aki ráadásul góllal hálálta meg edzője bizalmát.

Az ETO már az első félidőben megszerezte a vezetést, a 33. percben Vida Boglárka talált be. A hazaiak a szünetig megtartották előnyüket.

Szünetről visszatérve a győri együttes gyorsan megduplázta előnyét, a 49. percben Nagy Fanni talált be, majd nem sokkal később a 61. percben Gaál Rebeka növelte háromgólosra a győriek előnyét.

A találkozó 4-0-ás végeredményét Feketevízi Tímea állította be a 69. percben.

A 18 esztendős csallóközi tehetség harmadik bajnoki gólját szerzete az idei kiírásban, amivel a győriek legeredményesebb játékosa. A győriek győzelmüknek köszönhetően kikerültek a kiesőzónából, és a tabella hatodik helyére zárkóztak fel. Feketevíziék a következő fordulóban, szintén hazai pályán lépnek pályára, az Astra HFC csapatát fogadják.

Simple Női Liga, 14. forduló:
Győri ETO – Kelen SC 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Vida (33.), Nagy (49.), Gaál (61.), Feketevízi (69.)
A forduló további eredményei:
Astra HFC – MTK Hungária 1-2 (1-1)
FTC-Telekom – DVTK 2-2 (1-1)

Kövesse facebook oldalunkat is!