2023. november 27., 08:24

Fájdalmas arccal került a gyepre, ismét lesérült Kalmár Zsolt

A novemberi válogatott szünetet követően a Fehérvár kezdőjében kapott lehetőséget a magyar válogatott erőssége, Kalmár Zsolt. A 28 esztendős középpályást azonban félórát követően sérülés miatt le kellett cserélni.

kalmár
Fotó: nemzetisport.hu

A Kecskemét elleni bajnokin közel egy hónap után került be a Fehérvár kezdőjébe Kalmár Zsolt, aki a válogatott szünetet megelőzően sérülésből visszatérve csak csereként lépett pályára. Bartosz Grzelak ezúttal a kezdőbe nevezte a magyar válogatott középpályást.

Kalmár ezúttal is csapata egyik húzóembere volt, míg a pályán volt. A 29. percben egy rossz mozdulat következtében a jobb combjához kapott, és fájdalmas arccal került a gyepre. A Fehérvár középpályása elsősorban az ágyékát fájlalva bicegve hagyta el a pályát, mivel nem tudta folytatni a találkozót és egyből az öltözőbe kísérték.

A DAC korábbi játékosának már több komoly sérülése is volt pályafutása során, a legutóbbi Európa-bajnokságot is sérülés miatt kellett kihagynia, akkor több, mint egy évig nem léphetett pályára a magyar válogatott kiválósága. Csapata egy rendkívül fordulatos és gólzáporos mérkőzésen végül 3-3-as döntetlen játszott.

Az, hogy a Fehérvár és a magyar válogatott játékosának mennyire komoly a sérülése, a kivizsgálások mutatják meg.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.