2020. október 18., 13:02

Ezt nem jól csináltuk - bírálta csapatát Koeman a tegnapi vereség után

Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetőedzője kritikával illette csapatát a Getafétól a spanyol futballbajnokságban szombat este elszenvedett 1-0-s vereséget követően.

Ronald Koeman
Fotó: TASR / AP

„Nem játszottunk elég jól, különösen a második félidőben mutatott futballunk nem tetszett - idézte a holland szakvezetőt a madridi Marca.

Túl gyakran vesztettük el a labdát, és lehetővé tettük, hogy az ellenfél veszélyes helyzeteket alakítson ki.

Koeman, aki a katalán együttessel nyári szerződtetése óta először kapott ki, kitért a büntetőre is, amelynek értékesítésével a Getafe otthon tartotta a három pontot.

„Nem tudom, hogy tizenegyes volt-e, vagy sem, de a Getafe-játékosok keresték a lehetőséget, hogy büntetőhöz jussanak, mi pedig szenvedtünk ettől - mondta, majd hozzáfűzte: - Nagyon kevés lehetőséget teremtettünk a gólszerzésre, azok legtöbbjét is az első félidőben.”

A bíráskodásra vonatkozó kérdésre Koeman így felelt:

nem szeretek a játékvezetésről beszélni, most sem teszem,

mindenkinek megvan a saját véleménye erről. Amúgy szóltam a vezetőbírónak, hogy a 12-es számú hazai játékos (Nyom) tiszteletlen volt velem szemben, de nem fogom megismételni, mit mondott nekem.”

A Koeman irányította katalán csapat a hétvégi La Liga-forduló után kedden a Ferencvárost fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.