2021. július 7., 20:15

Erdélyi támadóval erősített a KFC

A komáromi futballklub közösségi oldalán negyedik nyári igazolását is bejelentette. A komáromi lila-fehérek ezúttal erdélyi támadóval erősítették meg támadószekciójukat.

gyorgyi-arthur.jpg
Fotó: KFC FB

A Komáromi FC hivatalos közösségi oldalán jelentette be immáron negyedik nyári igazolását. A Duna-parti együttes erdélyi magyar futballistával erősítette meg támadószekcióját. A 24 esztendős Györgyi Arthur a pálya mindkét oldalán bevethető.

Az erdélyi születésű szélső 2019-ben szerződött Csíkszeredáról a DVSC-hez, ahol csupán fél évig volt a keret tagja. Mielőtt Magyarországra igazolt, 78 tétmeccsen 26 gólt és 57 gólpasszt jegyzett a Csíkszereda színeiben.

Ezt követően, 2020 januárjában csatlakozott a második ligás Nyíregyháza Spartacushoz, ahol a 2019/20-as szezon végéig főként csereként segítette klubját a fiatal szélső. Az előző bajnoki idényben a Nyíregyháza csapatában már megkapta a lehetőséget és élt is vele, 27 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett, valamint kiosztott egy gólpasszt is.

Györgyi Arthur a KFC negyedik nyári szerzeménye, korábban Varga Péter, Patrik Rumanský és Michal Horodník érkezését jelentette be a komáromi futballklub.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!