2021. november 3., 12:35

DAC: Martin Jedlička a Fortuna Liga 13. fordulójának álomcsapatában

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) hétvégi 13. fordulója után is kihirdetésre került az adott forduló legjobbjaiból álló kezdőcsapat, amelyben ezúttal is található dunaszerdahelyi futballista.

Martin Jedlička
Fotó: dac1904.sk/Lelkes Ernő

A Fortuna Liga 13. fordulója után kihirdették az adott forduló legjobbjaiból álló csapatot, melyet ezúttal is a liga hivatalos közösségi oldalán tettek közé.

Mint arról beszámoltunk a hétvége folyamán a dunaszerdahelyi DAC, némileg nem várt vereséget szenvedett a Fortuna Liga abszolút újonca a Liptószentmiklós ideiglenes otthonában Poprádon. A sárga-kékek gyenge teljesítményt nyújtottak, így nem meglepő módon csupán a cseh hálóőr Martin Jedlička került be a 13. forduló álomcsapatába, hiszen csapata legjobbja volt, több ízben is góltól mentette meg a sárga-kékeket.

A rutinos cseh hálóőr az idei szezonban harmadik alkalommal került be az adott forduló legjobbjai közé.

A forduló legjobb játékosa a rózsahegyi Ján Maslo lett, de liptói együttesből további két játékos is bekerült a 13. forduló legjobbjai közé. A hétvége csapatában három zsolnai labdarúgó, valamint 1-1 Slovan, nagyszombati és trencséni játékos is bekerült még.

A Fortuna Liga 13. fordulójának álomcsapata:

Martin Jedlička (DAC) - Matej Madleňák (Rózsahegy), Ján Maslo (Rózsahegy), Ján Minárik (Zsolna), Benson Anang (Zsolna) - Dávid Ďuriš (Zsolna), Jakub Kadák (Trencsén), Kyriakos Savvidis (Nagyszombat), Jaromír Zmrhal (Slovan) - Ezekiel Henty (Slovan), Martin Boďa (Rózsahegy)

Megosztás
Címkék