2021. október 20., 19:09

DAC: Lamkel Zé lett a forduló legjobbja, Schäfer és Kružliak is a forduló csapatában

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) hétvégi 11. fordulója után a Fortuna Liga hivatalos közösségi oldalán ezúttal is kihirdették a hétvége legjobbjaiból álló kezdőt.

DAC
Fotó: dac1904.sk/Lelkes Ernő

A Zsolnán győztes dunaszerdahelyi csapatból hárman is bekerültek a 11. forduló álomcsapatába, valamint DAC-játékos lett a hétvége legjobb játékosa is, a bajnokság legértékesebb játékosának taksált Didier Lamkel Zé személyében.

Sikeres forduló tudhat maga mögött a sárga-kék futballklub, hiszen, egy nagyon fontos győzelmet zsebeltek be Németh Antal védencei az egyik nagy rivális, a Zsolna otthonában. A győzelemben kulcsszerepet vállalt a sárga-kékek kameruni sztárja Lamkel Zé, aki ezúttal is sokat tett a DAC győzelméért, és megszerezte a szezon leggyorsabb gólját. A belga Antwerpen csapatától kölcsönben lévő futballista eddig beigazolta a várakozásokat, hiszen a DAC egyik legeredményesebb játékosa Schäfer András (3 gól és 2 gólpassz) mellett, az idei kiírásban már két gól és három gólpassz is szerepel a neve mellett.

A DAC magyar válogatott futballistája Schäfer András is bekerült a hétvége legjobbjait felvonultató csapatba, ezúttal is remek teljesítményt nyújtott, ráadásul egy gólpasszt is kiosztott. Schäfer negyedik alkalommal került be a hétvége álomcsapatába az idei szezonban.

Remekül sikerült a sérülésből felépülő Dominik Kružliak visszatérése a védelem tengelyébe, hiszen a DAC kapott gól nélkül hozta a zsolnai kiruccanást és Kružliak gólt is szerzett. Kružliak az idei szezonban először került be a forduló legjobbjai közé.

A Fortuna Liga 11. fordulójának álomcsapata:

Dominik Šváček (Liptószentmiklós) - Ruben Yem (Trencsén), Dominik Kružliak (DAC), Ján Minárik (Zsolna), Matej Madleňák (Rózsahegy) - Schäfer András (DAC) - Didier Lamkel Zé (DAC), Tomáš Stáš (Liptószentmiklós), Thomir Kostadinov (Rózsahegy) - Elvis Sukise Mashike (Szenice), Richard Bartoš (Liptószentmiklós).

DAC
Megosztás
Címkék