2023. augusztus 27., 09:43

Csalódott a DAC edzője

Nem sikerült jól a DAC második hazai mérkőzése a bajnokságban, miután egykori játékosai vezették győzelemre a Besztercebányát. A sárga-kékek mestere Adrian Guľa csalódottan értékelte csapata produkcióját.

Még a kevés haja is kihullott
Adrian Guľa
Fotó: dac1904.sk
Csalódottak vagyunk, csapatként nem játszottunk jól. Agresszív volt az ellenfél, tudtuk, hogy elsősorban ellentámadásokból fognak veszélyeztetni. Könnyű labdavesztésekkel, pontatlansággal, hiányzó agresszivitásunkkal segítettük őket. Ez volt az ok, amiért veszélyesek voltak az első félidőben. Kapusunk, Popović tartott minket játékban. Sajnálom, hogy a kifogott tizenegyes és a vezető gólunk után érzett pozitív emóció nem volt elég, és nem tudtuk meglovagolni, jobban kihasználni. Mélyen ki kell elemeznünk, ami ezt követően történt.”

A sárga-kékek 48 esztendős mestere kiemelte egy második góllal le kellett volna zárniuk a mérkőzést, ehelyett két gólt ajándékoztak a Duklának, Guľa elmondása szerint hiányzott a vezéregyéniség a csapatból.

Ahelyett, hogy egy újabb góllal lezártuk volna a mérkőzést, két óriási ajándékot is adtunk az ellenfélnek, amely mindkettőt ki is használta. Utána már nem voltunk elég pontosak, ideges volt a csapat. Hiányzott egy vezéregyéniség. Sem a védekező, sem a támadósorban nem volt, aki vitte volna hátán a csapatot. Még csak kiegyenlíteni sem tudtunk. Az ellenfél elvitte a három pontot, ami komplikálttá teszi a helyzetünket”

- nyilatkozta Adrian Guľa.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.