Bernd Storck: Némi szerencsével meg is nyerhettük volna a találkozót

2020. október 25., 19:57
Ondik Gábor

A Fortuna Liga 11. fordulójának örökrangadóján a dunaszerdahelyi DAC hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Slovan csapatával, így megőrizte vezető helyét a tabellán a dunaszerdahelyi együttes.

Fotó: dac1904.sk

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) 11. fordulójának rangadóján a DAC hazai pályán döntetlent játszott a nagy rivális Slovan ellen. A mérkőzést követően a sárga-kékek vezetőedzője is értékelte csapata teljesítményét.

Taktikailag nagyon fegyelmezetten játszottunk, nem engedtük, hogy sok helyzetet alakítson ki a Slovan. A pozsonyiak ellen vívott első meccsemhez képest sokat fejlődtünk. Némi szerencsével meg is nyerhettük volna a találkozót, ehhez ugyanis megvoltak a helyzeteink. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, mindkét oldalról jó meccs volt a mai. Látszott, hogy a liga két legerősebb csapata feszült egymásnak”

- értékelt a lefújást követően a DAC német vezetőedzője Bernd Storck. 

2020. október 25., 18:08

DAC-Slovan: döntetlen a csúcsrangadón, továbbra is élen a sárga-kékek

Vasárnap este sorsdöntő rangadót rendeztek a dunaszerdahelyi MOL Arénában, ahol a listavezető DAC a nagy rivális Slovan ellen játszott csúcsrangadót.

A vendégek szlovén vezetőedzője, Darko Milanič nem vehetett részt a mérkőzésen, mivel karanténba került, így a Slovan B-csapatának vezetőedzője, Stanislav Moravec látta el a vezetőedzői feladatokat, aki szintén értékelte a mérkőzésen látottakat.

Jó meccset láttunk, sok helyzettel. Egy szép akció után szereztük meg a vezetést, az ellenfél pedig egy védhetetlen szabadrúgásból kiegyenlített. Mindkét csapat győzelemre játszott, végül döntetlen lett a vége. Nagyon nehéz héten vagyunk túl, néhány játékosunk nem állt készen, és e z a kondícióban is megmutatkozott a második félidőben. Dunaszerdahelyen mindig nehéz játszani, örülünk, hogy nem térünk haza üres kézzel, az egy ponttal elégedettek vagyunk. Megyünk tovább, és küzdünk az elsőségért”

- értékelt Moravec.

Kövesse facebook oldalunkat is!