Bernd Storck: Nem érzem úgy, hogy krízisbe kerültünk volna

2020. december 6., 19:46
Ondik Gábor

A szerdai Szered elleni vereséget követően ismét kikapott a dunaszerdahelyi DAC. Bernd Storck együttese ezúttal hazai pályán a MOL Arénában kapott ki a szezon meglepetéscsapata, az Aranyosmarót ellen. A mérkőzést követően a DAC német vezetőedzője értékelte a találkozót.

Fotó: dac1904.sk

Sorozatban második vereségét szenvedte el a DAC a Fortuna Ligában. Kalmárék ezúttal hazai pályán kaptak ki az Aranyosmarót ellen. A ViOn ezzel 10 bajnoki mérkőzés után győzte le a sárga-kékeket, ráadásul 2013 után győztek újra Dunaszerdahelyen. A találkozót követően Bernd Storck is értékelte a találkozót.

Gratulálok az ellenfélnek az eredményhez. A szerdai vereség után meg akartuk nyerni ezt a meccset. Bíztunk benne, hogy jobb lesz a hangulatunk. Két könnyen elkerülhető hibából kaptunk két gólt, de jól reagáltak a játékosaim, mert hamar összejött a szépítés. Sok helyzetet kidolgoztunk, de nem voltunk képesek betalálni. A második félidő nem úgy alakult, ahogy elterveztük, pedig minden támadószellemű játékosomat pályára küldtem. Mindent megpróbáltunk, de ez nem a mi napunk volt

- kezdte sajtótájékoztatóját a DAC mestere.

A német szakember elmondta, a két vereség ellenére nem érzi azt, hogy krízisbe került volna csapata.

Az ellenfél nagyon jól megszervezte a védelmét, mi pedig nem tudtunk újabb gólt lőni. Nem érzem úgy, hogy krízisbe kerültünk volna. Gólszerzésben igen, de általában véve nem beszélhetünk krízisről, mert ugyanazt a futballt játsszuk, mint eddig. Helyzeteket dolgozunk ki, a saját játékunkat játsszuk, csak nem találunk a hálóba”

- zárta értékelését Bernd Storck.

Kövesse facebook oldalunkat is!