2020. szeptember 21., 08:14

Bernd Storck: Nagyon örülök a győzelemnek

Sorozatban hetedik bajnoki győzelmét is megszerezte a DAC. Kalmárék ezúttal idegenben a Szenice otthonában diadalmaskodtak 4-2-re. A sárga-kékek egyedüliként a szlovák élvonalban százszázalékos mérleggel vezetik a Fortuna Ligát hét fordulót követően.

Fotó: dac1904.sk/Lelkes Ernő

Folytatódott a dunaszerdahelyi DAC szenzációs sorozata, a sárga-kékek hetedik bajnoki győzelmüket is megszerezték. Bernd Storck együttese egy újabb gólzáporos mérkőzésen 4-2-re győzött a Szenice otthonában. Az 57 esztendős német szakember elmondása szerint az első félidőben hiába játszottak fölényben, lehetőségeiket nem sikerült gólra váltaniuk.

Gratulálok a csapatomnak. A csütörtöki 120 perces játék után nem volt könnyű a mérkőzés. Az első félidőben fölényben játszottunk, domináltunk, de kevés helyzetünk volt. A hazaiak jól szervezték meg a védelmüket. Az egyenlítő gól előtt pedig dekoncentráltak voltunk. Nem is volt jó a hangulat az öltözőben, de mondtam a srácoknak, hogy mennünk kell tovább, és folytatnunk kell a játékunkat. Ők pedig azzal a hittel futottak ki a pályára, hogy újabb gólokat szereznek. Nagyon örülök a győzelemnek”

- értékelt a lefújást követően a sárga-kékek német mestere, Bernd Storck.

A sárga-kékek vezetőedzője arra is kitért, nem szerette volna megbontani csapatát, csupán Müller helyettesítését kellett megoldania.

Nem akartam változtatni a csapaton, csupán Müller helyettesítését kellett megoldani Beskorovainyi beállításával. A nyári felkészülés alatt nagyon jó fizikai alapokat szereztünk. A fiúk tudják, mit kell tenniük, és három nap után is képesek ugyanazt a játékot produkálni. Nem nevezném ezt a meccset főpróbának az Európa-ligás találkozó előtt. Egyszerűen csak megyünk tovább a győzelemért, és bízunk magunkban. Arra tanítom a játékosaimat, hogy mindig gondolkodjanak pozitívan. Persze, akadhatnak hibák, de lényeg, hogy a fejekben rend legyen”

- zárta értékelését a DAC hivatalos médiafelületén Bernd Storck.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.