Bernd Storck: Érdekes mérkőzést játszottunk

2021. április 5., 09:29
Ondik Gábor

A dunaszerdahelyi sárga-kékek egy gólzáporos mérkőzésen döntetlent játszottak a Zsolna otthonában. A találkozón a DAC több alapemberét is nélkülözte sérülés miatt, de visszatérhetett sérülése után a német Friede. A találkozót követően a sárga-kékek vezetőedzője is értékelt.

Fotó: dac1904.sk

Húsvétvasárnap idegenben játszott rangadót a dunaszerdahelyi DAC. Bernd Storck együttese a Zsolna otthonában szerzett pontot, így nem csökkent a két csapat között lévő hatpontos különbség. A sárga-kékek német vezetőedzője, Bernd Storck szerint jól teljesítményt nyújtottak, de a gólok, amiket kaptak, elkerülhetőek lettek volna.

„Érdekes mérkőzést játszottunk, kár, hogy nem lehettek jelen a nézők. Jó teljesítményt nyújtottunk. Az első félidőben lehettünk volna szervezettebbek, de így is uralmunk alatt tartottuk a játékot. Sikerült szép gólt rúgnunk, majd megvolt a lehetőségünk arra, hogy 2:0-ára módosítsuk az állást, de kimaradtak a helyzeteink. Könnyű hibát vétettünk, melyből kiegyenlített az ellenfél. Az első gólunkat egy baloldali hiba előzte meg. Utána jött Balić gyönyörű találata, de az ellenfél ismét kiegyenlített büntetőből. Utána kissé elveszítettük a koncentrációnkat, ezt a hazaiak ki is használták, és újabb gólt szereztek. Az öltözőbe viszont Ramirez szép találata után vonulhattunk be. A folytatásban mindkét csapat győzelmi szándékkal futott ki a pályára, de az első játékrészhez képest szervezettebb volt a játék. Az egy pont mindkét fél számára elfogadható” - nyilatkozta a mérkőzést követően a klub hivatalos médiafelületén a DAC vezetőedzője, Bernd Storck.

A Zsolna-DAC mérkőzés videós összefoglalója:
 

Kövesse facebook oldalunkat is!