Bernd Storck: A jövőben nagy dolgokat akarunk véghez vinni - VIDEÓVAL

2020. július 12., 10:27
Ondik Gábor

A dunaszerdahelyi DAC idegenbeli győzelemmel és bronzéremmel zárta a Fortuna Liga idei szezonját. A sárga-kékek a Rózsahegy otthonában győztek Ramirez góljával, mivel azonban a Zsolna hazai pályán gálázott, nem maradt esélye a DAC-nak az ezüstéremre.

Fotó: dac1904.sk

A DAC német mestere, Bernd Storck a mérkőzést követő sajtótájékoztatón értékelte a rózsahegyi mérkőzést, majd kiemelte: szépen szerettek volna búcsúzni a szezontól, de nem volt egyszerű ilyen nehéz időjárási körülmények között játszani.

Ahogy vártuk, nagyon nehéz meccset játszottunk. A szezon végét igyekeztünk szépen befejezni, és revansot akartunk venni ellenfelünkön, amiért kiejtett bennünket a kupából.

A fiúk mindent beleadtak a nehéz talaj ellenére is. Nem volt egyszerű ilyen sűrű esőben focizni, de megoldottuk. Gratulálok a csapatnak, annak ellenére is, hogy végül nem másodikok, hanem harmadikok lettünk. A Rózsahegynek sok sikert kívánok a folytatáshoz, és remélem, hogy sikerül kivívniuk az Európa-liga-szereplés jogát.” - nyilatkozta a mérkőzést követően a DAC mestere, olvasható a klub hivatalos honlapján.

A német szakember megköszönte, hogy már idő előtt megismerkedhetett a csapattal, és nem kellett erre az új szezonig várnia, majd elmondta,

ebben a stílusban folytatná a csapattal, és komoly sikereket szeretne elérni Csallóköz szívében.

„A második hely most ugyan nem lett meg, de jövőre szeretnénk feljebb zárni. Örülök, hogy már korábban elkezdtem dolgozni a csapattal, mint ahogy az eredetileg szóba került. Volt időm megismerkedni a játékosokkal, ami nagy előny az új szezon előtt. Ebben a stílusban szeretnénk folytani. Szeretném átadni az elképzeléseimet és a filozófiámat a csapatnak. Úgy érzem, a mögöttünk álló öt-hat hét rendben volt.

A jövőben nagy dolgokat akarunk véghez vinni.”

- zárta az értékelést Bernd Storck, a klub hivatalos honlapjának.

Kövesse facebook oldalunkat is!