Bernd Storck: A fő célunk, hogy megőrizzük a második helyünket

2021. április 18., 09:24
Ondik Gábor

Magabiztos győzelemmel feledtette a hétközi kupabúcsút a dunaszerdahelyi DAC. A sárga-kékek kétgólos győzelmet arattak a Trencsén ellen. A találkozón Ramirez varázslatos gólt szerzett, a mérkőzést követően Bernd Storck ezúttal is értékelte csapata produkcióját.

Fotó: dac1904.sk

Hazai pályán győzött 2-0-ra a DAC, amivel továbbra is tartja második helyét a csallóközi együttes. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a dunaszerdahelyiek vezetőedzője, Bernd Storck elmondta a februári meccshez képest jobban kezdték a mérkőzést, ami két gyors gólban mutatkozott meg.

A tulajdonosnak ma van a születésnapja, és nemcsak három ponttal, hanem jó meccsel is szerettünk volna kedveskedni neki. Jól kezdtük a játékot, a Trencsén jól felépített taktikával állt ki ellenünk. A februári meccshez képest az jelentette a különbséget, hogy jobban kezdtünk, rúgtunk két gólt, amit jól kellett csinálnunk ahhoz, hogy ez összejöjjön, azt jól csináltuk. A második félidő sem volt könnyű, meg kellett nyerünk a párharcokat, hogy helyzetbe kerüljünk. Megvolt a lehetőségünk a további gólokra

- nyilatkozta a mérkőzést követően Bernd Storck, olvasható a klub hivatalos honlapján.

A német szakember kiemelte egy nehéz hét van a csapat mögött, a kupabúcsút követően mindenképpen győzni szerettek volna.

Nehéz hét van a csapat mögött. A kupából való kiesés után fontos volt, hogy visszatérjünk a győzelmi útra. A fő célunk, hogy megőrizzük a második helyünket. A rájátszás felénél vagyunk, öt meccsünk van még hátra. Meg kell tartanunk a koncentrációnkat, legalább úgy, ahogy a mai meccsen is tettük

- zárta értékelését, a német szakember.

A mérkőzés összefoglalója:

Kövesse facebook oldalunkat is!