2021. június 19., 14:21

Az italpakolások Európa-bajnoksága

A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság első hetének egyik legnagyobb sztoriját a sajtótájékoztatón az italpakolások szolgáltatták, amit a portugál zseni Cristiano Ronaldo kezdett, de akadtak követői is.

Cristiano ronaldo
Fotó: AFP

A portugál élő legenda Cristiano Ronaldo a magyar válogatott elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, a torna egyik főszponzorának a Coca Colának két világhírű termékét félretette és egy vizes palackot felemelve vízfogyasztásra buzdította a világot.

A hír bombaként robbant a világsajtóban, miszerint Ronaldo magánakciója után a Coca-Cola részvényei 1,6 százalékot csökkentek.

A Sportico sportgazdasági lap szerint, a portugál futballista tette a Coca-Cola részvényeit nem befolyásolta, de hatalmas lavinát indított el. A lap szerint az is közrejátszhatott, hogy a tőzsdei értékek 20 perces késéssel jelennek meg az általános híroldalaknál. Emiatt elképzelhetetlen az, hogy Cristiano Ronaldo tette után csökkentek a részvények értékei, hiszen ez már sokkal korábban megtörtént.

Ennek ellenére a portugálok aranylabdás futballistáját a franciák világbajnoka Paul Pogba is követett, aki a másik szponzor a Heineken alkoholmentes sörét rakta félre, majd hasonlóan tett az olasz Manuel Locatelli is, aki szintén a kólásüvegeket pakolta el.

Az ukránok játékosa Andrij Jarmolenko azonban másképp gondolta és húzott egy fordítottat az előbb említett játékostársakhoz képest.

Az északmacedónok elleni meccs után, ahol ráadásul gólt és gólpassz jegyzett, nem a kólásüvegeket pakolta el az ukrán futballista, hanem egymás mellé rakta a Coca-Cola és Heineken üvegjeit, majd viccesen megjegyezte:

Láttam, hogy Cristiano is ezt csinálta. Én inkább ide teszem a Coca-Colát és a Heinekent is. Légyszi, keressetek meg!

 - utalva arra, szívesen lenne a két termék reklámarca.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.