2022. augusztus 1., 09:09

Adrian Guľa: Nagyon örülök annak, hogy Kalmár góllal tért vissza

Hetedik tétmérkőzésén is veretlen maradt a DAC, miután hazai közönség előtt háromgólos győzelmet ünnepelhettek a sárga-kékek a MOL Arénában. A sárga-kékek ezzel a bajnokságban három fordulót követően az élre álltak.

DAC
Fotó: dac1904.sk

Hazai győzelemmel folytatta menetelését a dunaszerdahelyi DAC, amely vasárnap este háromgólos győzelmet aratott az aranyosmaróti ViOn ellen. A találkozó legszebb momentumát pedig a góllal visszatérő Kalmár Zsolt szolgáltatta. A lefújást követően pedig a DAC vezetőedzője Adrian Guľa is kifejtette véleményét a mérkőzéssel kapcsolatban.

Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott. Gratulálok a fiúknak, és köszönöm a szurkolóinknak a szüntelen buzdítást.

Nagyon jól léptünk be a mérkőzésbe, gyors gólt adtunk, és volt még két másik helyzetünk is. Utána kicsit kiestünk az iramból, komplikáltabbá vált a játékunk, de a célunk, hogy a jövőben ezen dolgozzunk. A második félidőben Kalmár pályára lépésével pontosabbá vált a játékunk, ismét ellenőrzésünk alatt tartottuk a meccset.” - kezdte értékelését Adrian Guľa a DAC vezetőedzője.

A lefújást követően Guľa kiemelte a góllal visszatérő Kalmár Zsolt szerepét, hiszen szerinte nem véletlen, hogy az Aranyosmarót ellen betalált. A DAC vezetőedzője hangsúlyozta, nagyon fontos három pontot szereztek.

„Nagyon örülök annak, hogy góllal tért vissza a bajnokságba. Kiváló a hozzáállása, mert az, hogy ma betalált, nem a véletlen műve. Az edzések után nem ül azonnal autóba, hanem „túlórában” gyakorolja a kapura rúgásokat. Az ilyen tapasztalt játékosnak is igazán édes fizetség, ha a saját szurkolótábora előtt eredményes. Krstović újabb góljának és Veselovský első bajnoki találatának is legalább ennyire örülök. Fontos győzelmet arattunk.” - nyilatkozta a sárga-kékek vezetőedzője.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.