2023. november 28., 08:58

A Puskás csatára köbölkúti edzőjéről: „Nagyon bírom a stílusát, tűzbe mennék érte”

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójának rangadója a Puskás Akadémia és a Ferencváros összecsapása 1-1-es döntetlennel zárult. A felcsútiak gólját a gambiai támadó Lamin Colley szerezte, aki edzőjére a köbölkúti Hornyák Zsoltra is kitért értékelésében.

 

Hornyák Zsolt - labdarúgás
Fotó: pfla.hu

Megtörte augusztus óta tartó gólcsendjét a Puskás Akadémia gambiai támadója Lamin Colley, aki a Ferencváros elleni rangadón az egyenlítő gólt szerezte, ami végül pontot ért a felcsútiaknak. A 30 esztendős támadó a Puskás Akadémia hivatalos honlapjának értékelt a lefújást követően.

„A mai teljesítményre tudok építeni a jövőben. A találatnak köszönhetően az önbizalmam is rendben van, remélem még több góllal tudom segíteni a gárdát. Hiszek a csapatomban, hiszek az edzőnkben és úgy érzem, idén komoly lehetőségünk van arra, hogy nagy sikereket érjünk el. Ezen dolgozunk” – kezdte értékelését Colley a Fradi elleni döntetlen után.

A Puskás Akadémia gambiai támadója kitért edzője Hornyák Zsolt fontos szerepére, aki nem volt elégedett csapata első félidei játékával és időben fújt ébresztőt játékosainak.

„A mester nem örül a szünetben. Bejött az öltözőbe és azt kiabálta, hogy ébresztő. Úgy érzem, el is érte a célját, mert a második félidőben már sokkal jobban teljesítettünk. Mindenki segítette a másikat a pályán, küzdöttünk, hajtottunk, helyzeteket alakítottunk ki. Úgy érzem, jót tett a fejmosás, amit Hornyák Zsolttól kaptunk a szünetben” – emlékezett vissza Colley.

A 30 esztendős támadó elmondta nagyon jó közösséget alkotnak és tűzbe menne a csapatárt és edzőjéért egyaránt.

„A mester velem külön is mindig szeret viccelődni, nagyon bírom a stílusát, tűzbe mennék érte, ahogyan a csapattársaimért is. Nagyon jó közösséget alkotunk az öltözőben, erre kell építenünk a jövőben” - zárta értékelését a Fradi elleni döntetlen után Lamin Colley a Puskás támadója.

 

 

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.