2021. február 24., 12:38

A Puskás Akadémia köbölkúti mestere lett január legjobb edzője

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és az M4 Sport ismét megválasztotta az elmúlt hónap legjobbjait. Az edzőknél a köbölkúti származású Hornyák Zsolt lett a legjobb januárban.

Fotó: pfla.hu
Hornyák Zsolt

A Puskás Akadémia kiváló tavaszi rajtra nem maradt elismerés nélkül: az MLSZ és az M4 Sport által a hónap legjobb trénerének járó díjat a köbölkúti Hornyák Zsolt kapta meg.

A felcsúti együttes januárban a listavezető és címvédő Ferencváros ellen döntetlent játszott, az MTK otthonában pedig győzött. Érdekesség, hogy Hornyák Zsolt csapata mind az öt mérkőzését megnyerte azóta.

A felvidéki szakember az idei szezonban már másodszor lett a hónap legjobb edzője. A 47 esztendős mester a Budafok otthonában 3-0-ra megnyert mérkőzés után vehette át január hónap legjobb edzőjének járó díjat.

„Ez az elismerés rajtam keresztül a játékosaimé, de megtisztelő, hogy a csapat nevében átvehettem a díjat” – fogalmazott Hornyák Zsolt.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.