2021. február 24., 12:38

A Puskás Akadémia köbölkúti mestere lett január legjobb edzője

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és az M4 Sport ismét megválasztotta az elmúlt hónap legjobbjait. Az edzőknél a köbölkúti származású Hornyák Zsolt lett a legjobb januárban.

Hornyák Zsolt
Fotó: pfla.hu

A Puskás Akadémia kiváló tavaszi rajtra nem maradt elismerés nélkül: az MLSZ és az M4 Sport által a hónap legjobb trénerének járó díjat a köbölkúti Hornyák Zsolt kapta meg.

A felcsúti együttes januárban a listavezető és címvédő Ferencváros ellen döntetlent játszott, az MTK otthonában pedig győzött. Érdekesség, hogy Hornyák Zsolt csapata mind az öt mérkőzését megnyerte azóta.

A felvidéki szakember az idei szezonban már másodszor lett a hónap legjobb edzője. A 47 esztendős mester a Budafok otthonában 3-0-ra megnyert mérkőzés után vehette át január hónap legjobb edzőjének járó díjat.

„Ez az elismerés rajtam keresztül a játékosaimé, de megtisztelő, hogy a csapat nevében átvehettem a díjat” – fogalmazott Hornyák Zsolt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.