2023. augusztus 16., 10:02

A nagyszombati rendőrök készültségben

Úgy tűnik, nemcsak a DAC miatt izgulnak a nagyszombati focicsapat mérkőzése kapcsán a rendőrök, hanem már egy nemzetközi kupamérkőzés is óvintézkedésekre sarkallja őket.

Kockázatos meccs?
Fotó: Facebook

Csütörtökön játsszák a Spartak Trnava és a lengyel Lech Poznań közötti összecsapást az UEFA Európai Konferencia Ligájában.

Mint a Nagyszombat megyei rendőrfőkapitányság szóvivője, Zlatica Antalová közölte, a szervezők a kockázatos mérkőzések kategóriájába sorolták a meccset, ezért a rendőrség megnövelt létszámban fog járőrözni a városban és ügyelni a közrendre.

A vendégcsapat szurkolóinak érkezését és parkolási lehetőségét úgy biztosítják majd, hogy bizonyos utcákat teljesen lezárnak.

Az utcalezárás kezdete várhatóan 14 óra, de szükség esetén erre hamarabb is sor kerülhet. A lezárás biztonsági okokból a késő esti órákig érvényben marad.

A rendőrség a Kollár utcában minden parkolóhelyet lezár, ezért azt javasolja, hogy a helybeliek más parkolási lehetőségeket keressenek a környéken.

A szóvivő szerint szükség esetén a szurkolók vonulása miatt egyéb korlátozásokat is életbe léptethetnek.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.