2022. május 4., 19:00

A frankfurti drukkerek megtámadták a West Ham szurkolóit

Az Eintracht Frankfurt szurkolóinak egy csoportja megtámadta a West Ham United néhány drukkerét szerdán, a két csapat csütörtök esti labdarúgó Európa-liga-mérkőzése előtt.

A frankfurti rendőrség közlése szerint az angol együttes szimpatizánsai egy városi szórakozóhelyen gyűltek össze,

majd szemtanúk szerint a német klub szurkolói két kisbusszal érkeztek a helyszínre.

A 15-20, arcát eltakaró Frankfurt-drukker bement a szórakozóhelyre, ahol megtámadta a West Ham-szurkolókat, egyiküket, egy 34 éves férfit könnyebb sérülésekkel kórházba is kellett szállítani.

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült azonosítania a kisbuszokat, melyek közül az egyik biztosan frankfurti rendszámú volt.

A párharc első meccsét múlt csütörtökön a Frankfurt nyerte Londonban 2-1-re. Mindkét csapat azért küzd, hogy több mint 40 év után először szerepelhessen európai kupadöntőben.

Az első találkozón Philipp Hofmeister és Tim Brockmeier rádióriportereket a West Ham szurkolói a meccs közben támadták meg, ezért a szünetben a két kommentátort más helyekre ültették a rendezők.

Az Eintracht Frankfurt-West Ham United Európa-liga-elődöntő visszavágója 21 órakor kezdődik csütörtökön.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.