2022. január 24., 13:24

A DAC újabb alapembere távozhat

A dunaszerdahelyi DAC szurkolóinak már minden bizonnyal feltűnt, hogy az ősszel remek formában védő Martin Jedlička eddig nem vett részt egyetlen felkészülési mérkőzésen sem a tél folyamán, aminek nyomós oka van.

jedlicka
Fotó: dac1904.sk

Minden bizonnyal újabb játékos távozik a dunaszerdahelyi sárga-kékektől. A Fortuna Liga őszi idényét negyedik helyen záró csallóközi együttes alapemberének számító Martin Jedlička nem kívánja meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését, így a téli átigazolási időszakban klubot váltana. A cseh hálóőr mióta bejelentette, hogy nem hosszabbít, kegyvesztett lett és egyetlen felkészülési mérkőzésen sem kapott lehetőséget, és a törökországi edzőtáborba sem vitte magával Joao Janeiro.

Lengyel sajtóhírek szerint az egyik kérő a lengyel Ekstraklasa nagymúltú csapata a Legia Varsó,

akik pocsék őszi idényt produkáltak és kieső helyen állnak. A 15-szörös lengyel bajnok a hírek szerint hároméves szerződést kínál a DAC kapusának. A rutinos hálóőr iránt hazája bajnokságából, a cseh Fortuna Ligából is érdeklődnek többek között a prágai Sparta és Jablonec.

Jedlička 2018 februárjában érkezett Dunaszerdahelyre, előbb kölcsönbe, majd a DAC véglegesítette. A 23 esztendős kapus 122 tétmérkőzésen lépett pályára a sárga-kékek színeiben és 45 alkalommal nem kapott gólt. A cseh kapus szerződése június végén lejár, így amennyiben a dunaszerdahelyi klub pénzt szeretne látni a játékosból, most kell eladniuk, piaci értéke megközelítőleg 700 ezer euróra tehető a Transfermarkt portál becslése szerint.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.