2021. április 3., 14:49

A DAC korábbi felvidéki támadója több hétre kidőlt bokasérülés miatt

A korábban a dunaszerdahelyi sárga-kékeknél is megforduló Szarka Ákos, bokasérülést szenvedett, így többhetes kényszerpihenő vár a Kaposvár támadójára.

Fotó: nemzetisport.hu

A magyar másodosztályban szereplő Kaposvári Rákóczi felvidéki támadója Szarka Ákos a Budaörs elleni mérkőzésen komoly bokasérülést szenvedett.

A rutinos támadó gólt is szerzett a mérkőzésen büntetőből, majd a kiállítás sorsára jutott. A játékvezető a 85. percben állította ki a felvidéki gólvágót, miután a játékvezető úgy ítélte meg, szerinte szándékosan rálépett a budaörsi Kékesi Alexander lábára.

A kaposváriak támadója eltiltás miatt három mérkőzésen biztosan nem léphet pályára, a nagyobb gondot az okozza, hogy az ütközés során Szarka bokája komoly sérülést szenvedett és többhetes kihagyás vár a felvidéki támadóra.

A kaposvári klub tájékoztatása szerint, Szarka Ákos bokasérülése továbbra sem jött helyre. A támadó azonban már óvatosan elkezdte az edzéseket, s talán az utolsó három-négy mérkőzésre már bevethető lesz április végén, május elején, számol be róla a Kaposvár hivatalos honlapján.

Szarka korábban megfordult a Slovan, DAC, Diósgyőr, Gyirmót csapatában és legutóbb a dél-koreai Suwon FC játékosa volt. A DAC korábbi támadója tavaly nyáron igazolt a Kaposvárhoz.  Az idei bajnoki idényben Szarka Ákos 17 mérkőzésen hét gólt szerzett, amivel csapata második legeredményesebb játékosa az idei szezonban a 11 gólos Balázs Zsolt mögött.
Megosztás
Címkék