2021. augusztus 31., 18:55

A DAC fiatal tehetségével erősített a Fradi

A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy a dunaszerdahelyi DAC utánpótlásából igazolt fiatal tehetséges labdarúgót.

Varga István
Fotó: fradi.hu

A szlovák bajnoki ezüstérmes DAC korosztályos csapatától igazolt 18 esztendős középpályást a Ferencváros, miután megszerezték Varga Istvánt, olvasható a Fradi hivatalos közleményében.

A DAC fiatal tehetsége Dunaszerdahelyen ismerkedett meg a futball alapjaival, fél évet töltött az U19-es csapatban, majd a több játéklehetőség miatt a Trencsén csapatához igazolt kölcsönbe.

Egy évet töltött a kétszeres szlovák bajnok és kétszeres Szlovák Kupa-győztes U19-es együttesében, majd 2021 nyarán visszatért nevelőegyesületéhez a DAC-hoz.

A tehetséges futballista a következő idényben az NB III Közép csoportban szereplő FTC II-t fogja erősíteni számol be új igazolásáról a Ferencváros hivatalos honlapján.

Nagyon boldog vagyok, hogy ide igazoltam. A Ferencváros egy nagyszerű klub, remek lehetőségekkel. Azért jöttem a Fradihoz, hogy minél többet fejlődjek, és hogy képességeimmel segítsem a csapatot”

- nyilatkozta Varga István a fradi.hu-nak.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.