2020. november 21., 12:17

A DAC csapatkapitánya válogatott mezt ajándékozott nevelőegyesületének

A válogatott szünet után a DAC csapatkapitánya Kalmár Zsolt meglátogatta nevelőegyesületét a Győri ETO-t és azt a válogatott mezt ajándékozta egykori csapatának, amelyben gólt szerzett a szerbek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen.

Fotó: eto.hu

Az ETO-nevelésű játékos aláírt válogatott mezét, a győri együttes felajánlotta az Emberi Erőforrások Minisztériuma karácsonyi adománygyűjtésére. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma karácsonyi adományokat, ajándékokat gyűjt a gyermekotthonban élő fiatalok részére, hogy ezzel tegye szebbé a karácsonyi ünnepüket.

„Örülök, hogy sikerült jó teljesítmény nyújtanunk, s ezzel örömet tudtunk szerezni szinte az egész országnak. Az utcán idegenek állítanak meg, gratulálnak, s mesélik, a győztes meccsek után mennyivel jobb kedvvel mennek dolgozni. Fantasztikus érzés ez nekünk, labdarúgóknak is. S hogy mi a jó szereplésünk titka? Egyértelműen az, hogy nagyon összetartó társaságot, igazi közösséget alkotunk. Mindenki megtanult küzdeni önmagáért és a másikért, a csapat és az ország sikeréért. Persze emögött megfeszített, kemény munka áll, de egy cseppet sem kételkedem abban, hogy megérte megdolgozni ezért a sikerért. Ha a saját teljesítményemet kellene értékelni, nyilván a bolgárok elleni gólt és gólpasszt, vagyis azt a meccset emelném ki. Nagyon örülök, hogy egy térdsérülés és bokatörés után ismét visszatérhettem a válogatottba, s meg tudtam hálálni a szövetségi kapitány bizalmát. Az előző EB-n még nem lehettem ott, remélem, a következőn már pályára is léphetek. Biztos vagyok benne, fantasztikus élmény lesz” - nyilatkozta a kisalfold.hu-nak a DAC csapatkapitánya.

Megosztás
Címkék