cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2024. június 14., 08:50

A bodrogközi Geri Gergely marad az FC Kassa vezetőedzője

A szlovák labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) legutóbbi idényét tizedik helyen záró FC Kassa hivatalos közleményében jelentette be, hogy a bodrogközi Geri Gergely marad a csapat vezetőedzője az új idényben.

 

Geri Gergely marad az FC Kassa edzője.
Geri Gergely marad az FC Kassa edzője.
Fotó: fckosice.sk

Az új idényben is Geri Gergely marad a kassai futballklub vezetőedzője, erről a klub hivatalos közleményben számolt be. A 47 esztendős bodrogközi szakember, az elmúlt idény utolsó fordulója előtt váltotta ifj. Ján Kozák vezetőedzőt, miután sorsdöntő mérkőzés várt a Kassára a bent maradásért vívott csatában a Nagymihályt győzték le és megőrizték élvonalbeli tagságukat a kassai sárga-kékek.

Először is, nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam egy olyan klub vezetésére, mint az FC Kassa. A kassai klubnál való folytatásról hamar megszületett a megegyezés, hiszen mindkét fél érdekelt volt a közös folytatásban. A cél az aktív, gyors és agresszív futball, a jó játékszervezés és a fizikai felkészültség. Szurkolóinknak szeretnénk kedveskedni jó teljesítményünkkel és eredményeinkkel. Konkrét célokról még korai beszélni. Okosabbak leszünk, miután sikerült összeállítanunk a csapatot. Keményen dolgozunk azon, hogy versenyképes csapatot hozzunk létre. Mindenképpen el akarjuk kerülni a túlélésért folytatott harcot, és előrébb végezni a tabellán, mint tavaly.” - nyilatkozta Geri Gergely a szerződése aláírását követően.

A bodrogközi származású Geri Gergely korábban Zólyombrézón, Nyitrán, Szereden és Garamszentkereszten is edzősködött, valamint a magyar élvonalban szereplő Diósgyőr csapatának kispadjára is leülhetett. Geri eddig az FC Kassa utánpótlásában dolgozott és az Ifjúsági Akadémia sportigazgatói posztját töltötte be.

„Igaz, hogy már van tapasztalatom a szlovák élvonalban, így tudom, hogy jól fel kell készülnünk. Annak ellenére, hogy a felkészülés mérkőzések összetételét nehéz volt összeállítani, örülök, hogy ilyen formában van. Kezdetben alacsonyabb ellenfeleket választottunk (Homonna), én is nagyon várom az élvonalban szereplő, zsolnai és nagymihályi ellenfeleinkkel vívott összecsapásokat. A lengyel Górnik Zabrze pedig biztosan próbára tesz majd minket. Természetesen mindannyiunk számára nagy megtiszteltetés lesz pályára lépni az olasz AS Roma ellen. A cél a lehető legjobban felkészülni a bajnokság kezdetére. Ami a keretet illeti, úgy döntöttünk, hogy inkább szlovák-cseh vonalat szeretnénk követni, de nem tartom kizártnak, hogy más országokból is érkeznek játékosok.” - tekintett előre a bodrogközi szakember.

Geri Gergely munkáját Ľuboš Kordanič fogja segíteni, mind asszisztense, aki legutóbb a pozsonyi Slovannál dolgozott. A stábnak tagja lesz még Marián Kello kapusedző, valamint Igor Bakalár erőnléti edző, akivel Geri Gergely még Nyitrán dolgozott együtt.

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.