2021. március 9., 07:54

A bodrogközi Geri Gergely lett az élvonalbeli Szered új vezetőedzője

A Fortuna Ligában szereplő Szered hivatalos honlapján jelentette be, hogy a bodrogközi Geri Gergely lesz a klub új vezetőedzője, miután a gyenge eredmények miatt menesztették posztjáról Ján Blaháč vezetőedzőt.

Fotó: dvtk.eu

Ismét edzőváltás történt a Fortuna Ligában: a szeredi együttesnek nem sikerült a felsőházba kerülni a szlovák élvonalban. A csapat várakozáson alul teljesített az utóbbi időben, ezek után a vezetőség megköszönte Ján Blaháč munkáját. Az Iván Alexet is foglalkoztató szeredi együttes az idei naptári évben már négy vereséget szenvedett, csupán a Nagymihály otthonában tudtak nyerni, és a tizedik helyen zárták az alapszakaszt.

Az új vezetőedző a 44 esztendős bodrogközi Geri Gergely lesz,

számolt be róla a szeredi klub hivatalos honlapján. A bodrogközi származású trénernek nem lesz ismeretlen a Fortuna Liga közege, hiszen edzette már a Nyitra csapatát is a ligában.

Geri legutóbb a magyar bajnokságban szereplő Diósgyőr csapatánál dolgozott, de a tulajdonosváltás után nem kapott lehetőséget a bizonyításra, és nem egész egy hónap után távozott a DVTK-tól.

Geri Gergely munkáját Jozef Brezovský másodedző, Michal Kukučka erőnléti edző és Roland Praj kapusedző segítik majd a Szered csapatánál.

A bodrogközi edző tavaly decemberben távozott a Nyitra kispadjáról, miután a szakember a Rózsahegy utáni háromgólos vereség után élesen kritizálta a nyitrai klub tulajdonosát.

Megosztás
Címkék