2022. április 7., 17:49

Emmy-díjátadó szeptemberben

A 74. Emmy-díjátadó gálát szeptember 12-én rendezi meg az amerikai televíziós akadémia, amely a jelöléseit július 12-én hozza nyilvánosságra.

Emmy-díjak
Fotó: TASR/AP

A díjátadó ceremóniát idén az NBC televízió közvetíti élőben, a műsor további részleteit később jelentik be - közölték szerdán a szervezők.

A 2020-ban a pandémia miatt túlnyomórészt virtuálisan megtartott gálát tavaly már egy ismét hagyományosan megrendezett műsor követte, amelyre azonban elővigyázatosságból még korlátozott számú közönséget engedtek be.

2020-ban az élő közvetítést 6,4 millió néző látta, ami a legalacsonyabb nézőszám volt a műsor történetében. Tavaly már 7,4 milliós volt a közönség. A gálát felváltva közvetítik a nagy amerikai tévécsatornák.

2021 őszén A korona kapta a legjobb drámai sorozat, a Ted Lasso a legjobb vígjátéksorozat, A vezércsel pedig a legjobb mini- vagy antológiasorozat Emmy-díját.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.