Annyira népszerű lett a Tigrisvilág, hogy új epizódokat forgatnak

2020. május 12., 14:40
ma7 | MTI

Újabb epizód készül a Netflixen látható népszerű dokumentumfilm-sorozathoz, a Tigrisvilághoz - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Tigrisvilág, Netflix
Fotó: Wikipedia
Vegyes a fogadtatás

A lap forrásai szerint

a produkció a Sigfried & Roy műsornak 2003-ban véget vető tigristámadás történetét idézné fel.

Roy Horn idomárt Las Vegas-i fellépése közben harapta meg a karján és a nyakán egy fehér bengáli tigris. Horn partnere, Siegfried Fischbacher a baleset pillanatában nem volt a színpadon. A 75 éves Horn pénteken hunyt el Covid-19-betegségben.

A streamingóriás programjában március 20-án debütált Tigrisvilág a világjárvány idején a legnépszerűbb műsorok között szerepelt, a Nielsen közvélemény-kutató felmérése szerint 34 millió nézője volt bemutatása első tíz napján.

A popkulturális jelenséggé vált, de vitákat is kiváltó

dokusorozat népszerűsége a játékfilmesek érdeklődését is felkeltette

 már be is jelentették, hogy sztárszereposztással filmet forgatnak a történetből.

Nicolas Cage fogja játszani Joe Exoticot az oklahomai magánállatkert-igazgatóról készülő filmsorozatban.

Tigrisvilág, Joe Exotic
Fotó: TASR / AP
Joe Exotic, az oklahomai magánállatkert-igazgató

Exotic - eredeti nevén Joe Schreibvogel - jelenleg börtönbüntetését tölti gyilkosság és az állatvédelmi törvények megsértése miatt.

A Tigrisvilágot Eric Goodle és Rebecca Chaiklin rendezte. Goode az állatvédelem prominens figurája, nevéhez fűződik a veszélyeztetett teknősök és élőhelyük megóvására 2009-ben létrehozott Turtle Conservancy természetvédelmi szervezetet.

A The Hollywood Reporternek a szervezet társigazgatójaként dolgozó James Liu állatorvos és biológus, a Tigrisvilág-sorozat produkciós csapatának tagja beszélt a szériához készülő új anyagról.

Kövesse facebook oldalunkat is!