A Netflixnél készül a Tőrbe ejtve című film folytatása

2021. április 1., 11:42
ma7 | MTI

Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez - jelentette be szerdán a Netflix, miután megszerezte a produkciók jogait.

Netflix
Fotó: TASR / AP

A streamingszolgáltató nem árulta el, hogy mennyit fizetett a Rian Johnson rendezésében készült, nagy sikert aratott film folytatásáért. A deadline.com hollywoodi hírportál azonban úgy értesült, hogy az összeg megközelíthette a 450 millió dollárt (139 milliárd forintot), és ezzel a Netflix egyik legnagyobb értékű projektjévé vált. 

A filmben Craig Benoit Blanc nyomozót alakította. A színész a folytatásban is visszatér, és a rendezői székben is Johnson ül majd. A folytatás forgatókönyvét is Johnson írta, aki producerként is közreműködik Ram Bergman mellett. A forgatás még idén nyáron elkezdődhet.

A Netflix több konkurens streamingszolgáltatóval licitált a produkciók jogaira. Az eredeti film egyébként a Media Rights Cable vállalkozása volt, és a Lionsgate nyerte el a forgalmazási jogait. A 40 millió dollárból forgatott krimiért világszerte 311,4 millió dollárt fizettek a nézők a mozikban, Johnson pedig a legjobb eredeti forgatókönyv-kategóriában kapott Oscar-jelölést.

Kövesse facebook oldalunkat is!