Impulse All in Music Festival

Esemény kezdete

Öt koncert, remek hangulat és sok-sok reggae – Ilyen lesz az Impulse All in Music Festival – Open Air volume 2 Keszegfalván. 

Ladánybene 27
Ladánybene 27

Pompás nyári szórakozás vár mindenkire, aki elmegy az Impulse All in Music Festival – Open Air volume 2 fesztiválra, Keszegfalvára augusztus 21-én, szombaton délután. Tóth Attila, a főszervező Egyesület a csallóközi ifjúságért polgári társulás (ECSI) elnöke és felesége, Tóth Zsaneta a semmiből teremtettek fesztivált tavaly nyáron, és adtak impulzust hét együttesnek, akik a koronavírus-járvány megjelenése miatt másutt nem jutottak fellépései lehetőséghez. Az idén szeretnének szintet lépni. A programról faggattuk őket.

„Délután egy órakor lesz kapunyitás, 14 órakor kezdődik a komáromi Entrópia metálzenekar koncertje, amelynek frontembere, Textor Bence keszegfalvai. A helyi Másképek zenekar fellépése 16 órakor kezdődik. Régi magyar rock sikereket játszanak, de egy-két nagy angol slágert is műsorra tűznek. Este hat órakor a José LIVE produkciót tekintheti meg a közönség. 20 órakor áll a közönség elé az egyre népszerűbb farnadi Estendøn. 22 órakor adja első idei felvidéki koncertjét a Ladánybene 27. A koncert után buli kezdődik hajnalig, jómagam és Szép Attila leszünk a két DJ” – sorolta Tóth Attila.

A koncertek egy hatalmas méretű színpadon peregnek, a hang- és a fénypark is páratlan lesz.

"Tavaly sok család gyermekekkel érkezett a fesztiválra. Az idén berendeztünk egy gyermeksarkot, ahol az őrsújfalui ÉS?! Polgári Társulás vezet majd számukra kézműves foglalkozást és szórakoztatja őket. Ugrálóvár is lesz és kedvükre íjászkodhatnak a Szarkaláb Egyesület hagyományőrző íjászaival, de kipróbálhatják a gólyalábazást is” – tudatta Tóth Zsaneta.

A fesztivált az ECSI húsz-huszonöt fős csapata bonyolítja le. A szervezők gondoskodtak őrző-védő szolgálatról és szigorúan betartják majd az akkor aktuális járványügyi intézkedéseket. A keszegfalvai lakosok részére a belépés ingyenes. Tóth Attiláék nem rejtették véka alá, hogy tartanak attól, hogy a járványhelyzet alakulása létszámcsökkentéssel járhat. A jelenlegi előírások alapján ezer látogatóval számolnak. A bejáratnál elhelyezett számlálóval ellenőrzik majd a létszámot.

„Szervezetünk több pályázata lett sikeres. A fesztivált támogatja a Kultminor, a Nadácia ZSE, kérvényünket jóváhagyta Keszegfalva önkormányzata is, anyagi és nem anyagi támogatásban is részesítik a rendezvényt, de az MKP, az ÉS?! Polgári Társulás, a Black Hawk Security emberei ügyelnek a rendezvény biztonságára” – tájékoztatott Tóth Attila.

Bővebb információ a fesztiválról a www.impulseallinfest.sk vagy a www.ecsi.sk oldalakon található. A ma7.sk a fesztivál médiapartnere.

Hol-mi