2021. október 3., 07:42

Középfutamok és döntők a Nemzeti Vágtán

Az egyes versenyszámok középfutamaival, huszárbemutatóval, lovas felvonulásokkal, valamint a döntőkkel folytatódik ma a 14. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű körül felépített speciális versenypályán.

Nemzeti Vágta - 2021. október

Ma rendezik meg a középfutamokat, majd a nemzetközi futam elődöntőit, továbbá a kocsitoló verseny és a magasugrató verseny döntőjét.

A nemzetközi futamon idén Magyarország mellett Ausztria, Horvátország, India, Mongólia, Szlovénia, Suriname, Törökország, Nagy-Britannia, Olaszország, Csehország és Románia vesz részt. Magyarországot Paizs Gábor képviseli.

A programot többek között csikós és pusztaötös-bemutató, 1848-as csatajelenet, a Nemzeti Lovas Díszegység bemutatója és a Győri Ördöglovasok produkciója színesíti.

A kishuszárvágta és a fogatvágta döntője után történelmi lovas felvonulást láthat a közönség. Majd a nemzetközi futam és a 2021-es Nemzeti Vágta döntője zárja a versenysorozatot.

A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk a www.vagta.hu oldalon olvashatók. A döntőt vasárnap délután a Duna Televízió közvetíti.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.