2023. október 7., 12:51

Ilyen érmet kaphat, aki fut a föld alatt

Hamarosan újra lehet futni a föld alatt. Budapest ad otthont Közép-Európa egyik legegyedibb hangulatú félmaratonjának, ahol a pálya harmada a mélyben vezet.

halloween run érem
Az idei Halloween Run érem és póló
Fotó: BBU

A Kőbánya alatt húzódó, tekervényes pincerendszerben újfent félmaratont futhatnak az extrém futóversenyek szerelemesei. November 4-én kerül sor a Halloween Runra.

A versenyről és annak impozáns, föld alatti traktusáról ebben a cikkünkben írtunk korábban, nézze meg a videókat is.

A versenyt szervező BBU a héten bemutatta a befutóérmet és a pólót, amely pamut és technikai verzióban is rendelhető, de csak az online nevezési időszak végéig, azaz október 26. éjfélig érvényes, befizetett nevezéssel kell rendelkezni! A pólót a nevezési díj tartalmazza, azonban a fenti dátum után nevezőknek, tehát a helyszíni nevezőknek ez nem jár!

A versenyhétvégén lesz vezetett túra, ovis és családi futamok, a felnőtt távok 4,3 km-től kezdődnek, 7, 14 és 21 kilométert lehet lefutni. Akinek még sok a félmaraton, váltóban is futhatja.

A versenyre itt nevezhet.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.